. Allergopedia

Επικοινωνία

H ωτορινολαρυγγολοογική αλλεργία ωαποτελεί αναπόσπαστο τμήμα τρης εργασίας των ωτορινολαρυγγολόγων διεθνώς.. Στην ALLERGOPEDIA μπορεί ο κάθε Έλληνας Ωτορινολαρυγγολόγως να εκφράσει τις επιστημονικές του απόψεις χωρίς ουδεμία υποχρέωση ή Δέσμευση. 

Η Αλλεργοπεδια περιλαμβάνει ειδικά άρθρα, ανασκοπήσεις, ερευνητικές εργτασίες, μονογραφίες, διατριβές ωτορινολαρυγγολόγων, που μεταξύ των λοιπών ενδιαφερόντων τους περιλαμβάνουν και τις ωτορινολαρυγγολογικές αλλεργικές παθήσεις.

Η αρθρογραφία της ALLERGOPEDIA ανανεώνεται καθημερινά με την προσθήκη νέων άρθρων και εργασιών από παλαιούς και νέους ωτορινολαρυγγολόγους συνεργάτες της. Η συγγραφείς-συνεργάτες είναι ελεύθεροι να προβάλλουν οποιαδήποτε εργασία τους, αρκεί να είναι τεκμηριωμένη βιβλιογραφικά. 

Η συμμετοχή των ωτορινολαρυγγολόγων συνεργατών είναι εθελοντική και γίνεται χωρίς οικονομική απολαβή τους ή  οποιοδήποτε οικονομικό όφελος, αφού ο λόγος ύπρξης της ALLERGOPEDIA  είναι μόνον η επιστημονική ενημέρωση των ωτορινολαρυγγολόγων με της εξελίξεις της ωτορινολαρυγγολογικής αλλεργίας

Οι επιστημονικές πληροφορίες, αν διαβαστούν από μη γιατρούς, δεν αποτελούν ιατρική βοήθεια πασχόντων, ουτε υποκαθιστούν τον υπεύθυνο θεράποντα του κάθε ασθενούς.

Η ALLERGOPEDIA δεν είναι κερδοσκοπική. Οι προβαλλόμενες διαφημίσεις στο τέλος κάθε άρθρου εξυπηρετούν την κάλυψη των εξόδων της συντήρησης της ιστοσελίδας.

Ο υπεύθυνος διαχειριστής της ALLERGOPEDIA.GR

Dρ Δημήτριος Ν. Γκέλης

Ιατρός,  Οδοντίατρος, Ωτορινολαρυγγολόγος,

Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών

Δαμασκηνού 46, Κόρινθος 20100

τηλ. 2741026631, 6944280764

pharmage@otenet.gr

 


 

Το παρόν άρθρο προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αντιγραφή και χρήση του στο διαδίκτυο ή οποιοδήποτε άλλο έντυπο μέσο, εκτός και αν ζητηθεί έγγραφη άδεια από τον ιδιοκτήτη της παρούσας ιστοσελίδας.